Навигация

Продукти
За нас

 

„Фирма Касстрой ЕООД” е създадена преди повече  от  15 години .Касстрой ЕООД  притежава всички необходими  сертификати, гарантиращи за качеството  на нашите продукти, според изискваниата  на ЕС. Основна насока на „Касстрой ЕООД”  е  производството на алуминиеви и ПЛАСТМАСОВИ/PVC /прозоречни и фасадни  системи дограми и щори.

Фирмата разполага  с изключително модернизирана материална база, както и екип от обучен персонал, преминал през необходимата  подготовка  и обучение според изискваниата  на РЕХАУ –водеща  фирма в производството на профили за PVC  врати и прозорци както за страната така и за целия свят  и ние като нейни оторизирани партьори повече от 15 години.

         Фирма Касстрой ЕООД  започва деиноста си преди повече от 15 години, за кратко време  се превръща в една от най проспериращите  фирми в бранша.

Може да задоволи изискваниата както на частния клиент така и на големи строителни организации за обезопасяването  и уюта в дома и работното място.

Благодарение на екип от обучени специалисти, както в процеса на производсрво така и служителите в нашите офис представителства, кадето  може да получите  пълна информациа  относно избора на наи-подходяща система  според  вашите нужди и приложениа .

Наша гордост са качеството на изработените  изделия, прецизния и професионален монтаж. Стремим  се  да подържаме  постоянно високо качество на продуктите и услугите, което постигаме  непрекъснато  със следене на новите технологии в бранша, както и преклалификациата  на нашите служители и закупуването на модерно оборудване.

зимни градини
плъзгащи прозорци
козирки и первази
Актуално

топ предложения да знаем преди да купим